madeleinelien -
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Sommer - skulle ha blitt postet i dag tidlig

God morgen dere! Er ikke lenge siden jeg stod opp og med en gang avtalte jeg med Linn Marie at vi skulle dra på stranden for å nyte sommerværet som er i dag! Så om en times tid så er vi dratt på stranden, deiiiilig! Tar med meg kamera så jeg får tatt noen bilder til dere! Blir ingen sminkevideo siden jeg ikke sminker meg i dag!

 • 0

  SYK

  Hallo! Dere har ikke hørt noe fra meg i det siste fordi jeg har vært syk. Er endelig på bedringens vei og håper på å få filmet sminkevidoen inn på nytt i morgen! Det ble så utrolig dårlig sist gang siden jeg hadde så liten tid på meg...Har god tid til å gjøre det i morgen siden vi har fri :) Dere får høre mer fra meg i morgen, det lover jeg, natta ♥


  Tok et bilde fra google siden jeg ikke orker å ta bilde nå...

   

 • 0

  Nesten en måned med venting!

  HeiHei! Jeg beklager virkelig for at dere ikke har fått hørt noe fra meg i det siste. Det har seg sånn at jeg har vært hos min far å passet hunden mens de har vært bortreist og så flnk som jeg er så glemte jeg kameraet. Jeg synes selv det ikke er noe kjekt å lese blogger som legger ut masse mobilbilder eller ingen bilder, så jeg fant ut at jeg får heller ta å blogge igjen når jeg kom hjem. Og nå er jeg endelig hjemme! Ellers så har jeg nettopp vært på senteret for å kjøpe/hente den nye trenings thigtsen jeg nå har ventet på i nesten en måned. Gleder meg masse til å teste den ut på trening i morgen eller på torsdag. 

  Ellers så har jeg fri fra skolen i morgen, så planen er å bruke dagen til skolearbeid og trening. Dessuten har også Thomas bursdag i morgen (21 år), så vi skal på resturang med faren og stemoren hans i morgen. Det blir koselig. Eller så skal han få en liten gave av meg som jeg tenker å kjøpe i morgen siden jeg ikke helt har klart å bestemme meg for hva han skal få! Håper også å få tid enten i morgen eller på torsdag til å filme en sminkevideo til dere. Vi får snakkes, ha en fin kveld :)

  Hva har du gjort i det siste?
  madeleine ♥ 

 • 1

  Et sunt middagstips

  Da er jeg kommet hjem etter en liten treningsøkt, deilig! Tenkte å komme med et sunt middags tips til dere, som bare tar 8 minutter å lage. Du kan bruke hvilke grønnsaker/salt du foretrekker, men her er det jeg har brukt: mais, tomat, agurk, salat, 2 egg, naturell kalkunskinke. For å få litt bedre smak har jeg også brukt litt dressing mix, men det er ikke nødvendig om du ikke vil ha det.

  Det du gjør er å sette eggene på kok i 7-8 minutter og imenst de koker så skjærer du opp så mye salat og kalkunskinke du vil ha. Enkelt og skjapt! 

  madeleine ♥   

 • 0

  Rumpeøvelser

  Løpet av det siste året har rumpen og generelt trening blitt et stort fokus for jenter. Jeg selv prøver å trene for å holde meg i form, og jeg selv har opplevd å misslike rumpen min og for en stund siden fant jeg en bra video med noen gode rumpeøvelser. Disse øvelsene synes jeg er kjempe brae og man får jobbet med muskelene og noen av øvelsene har blitt en fast rutine for meg når jeg trener. Så her har dere videoen; håper dere også vil føle at disse øvelsene fungerer!

  Har du prøvd noen av disse øvelsene?
  - madeleine ♥ 

 • 0

  Under oppussing

  Som du sikkert ser så holder jeg å fikse på designet på bloggen! Har nå sittet i noen timer og orker ikke mer for i dag, men det er noe jeg kunne trengt din hjelp til dersom du er flink med bilder og bildestørrelse. Jeg har nå sittet i en time og prøvd å få headeren jeg har redigert til riktig størrelse og får det ikke til! Jeg vet at det sikkert er noen av dere som er flinke til det og jeg vet det egentlig er en lett jobb, men jeg fikk det rett og slett ikke til nå. Så håper en av dere kan være så snill å hjelpe meg! 

  Headeren skal ha en størrelse på 1100x500px. Dersom det er noen snille mennesker der som kan hjelpe meg, blir jeg kjempe glad og om det er noen som kan gjøre det for meg så kan dere sende meg bildet til madeleinelienblogg@gmail.com. Jeg hadde blitt kjempe takknemlig. Her har dere bildet:

  PS: om det er noen som er så snill å hjelper meg, så hadde det vært flott om du kunne kommentert på innlegget at du har lyst til å hjelpe meg :) 
  God natt - madeleine ♥ 

 • 3

  Mitt favoritt rom

  Her for ca 1-2 måneder siden flyttet jeg inn til Thomas og siden det har vi prøvd å få det så koselig som vi klarer i føst og fremst stuen. Er blitt fornøyd med resultatet vi har fått etter å ha brukt møbler han hadde fra før og etter noen få turer på ikea for å kjøpe småting. Jeg syns ikke stuen er helt perfekt enda, men det er blitt bra med de resursene vi hadde. Er det noe jeg  virkelig har lyst til å gjøre i nærmere tid så er det å kjøpe nye gardiner, stuebord, blomster og pynt! Kommer senere til å vise dere andre rom i huset når jeg er fornøyd nok med de! Har har dere noen bilder av stuen vår.

  Hva syns du?
  - madeleine ♥ 

 • 0

  Dagens outfit

  Hallo! Da sitter jeg i sofaen og Linn Marie er på vei ut til meg. Har ikke peiling på hvilke planer vi har i dag, men vi klarer alltids å finne på noe. I dag fant jeg ut at jeg ville kjøre et enkelt og litt "avslappende" antrekk. Så her har dere mitt outfit for dagen! Dere får ha en fin dag videre så hører dere kanskje fra meg seinere i kveld. 

  madeleine ♥

   

 • 0

  Dagens treningsøkt

  Hallo! Da er jeg klar til å dra på sprek og blid for å gjennomføre dagens treningsøkt. I dag tenker jeg å ta meg en løpetur på tredemøllen, trene mage, rumpe og lår! Har enda ikke hatt veiledningstime, så har ikke noe treningsprogram enda! Ser fram tll å få det, for det er da lettere å dra på trening når du vet hvilke øvelser du skal ta osv. Må gå nå, så vi snakkes seinere<3

 • 3

  Sprek og blid

  Hallo folkens! I det siste har jeg tenkt mye på bloggen og har nå fått litt blogg inspirasjon og tenkt frem noen blogg innlegg og videoblogger som jeg kan dele med dere! I lang tid har jeg savnet det å ha et treningssenter å kunne dra til etter skolen å trene, bare det å være i fysisk aktivitet har jeg savnet. Høres kanskje ut som om jeg har vært syk eller noe, men det har jeg ikke. Det eneste som har vært i "veien" for meg og trening er at det har vært så utrolig mye med skole og jobb i det siste og endelig har det begynt å roe seg. Så for litt over en uke siden ble jeg og Thomas medlemmer hos Sprek og Blid. Jeg er kjempe fornøyd og trives utrolig godt der. Vi er nå 4 jenter i klassen som trener sammen + jeg kan trene med gutten min! Årh jeg er så fornøyd og blitt hektet på å trene. Så for å få opp treningslysten enda mer har jeg bestillt meg en ny tights og t-skjorte.

   

  Gleder meg kjempe masse til å få det og ikke minst å få trent i det :-) 

  Hvor liker du best å trene?
  - madeleine♥ 

   

 • 0

  Snart på hytten!

  Hallo dere. Da er vi snart framme på hytten, sitter på den siste fergen som tar en time!! Kan ikke vente på å komme fram nå, er så lei av å sitte i bilen. Vi kjørte fra bergen kl 14.30 og er framme ca 20.15, lang vei til hytten altså! Dere får ellers ha en fin helg <3
  Snakkes - madeleine
  Bilde er tatt i påsken, ikke nå...

 • 0

  For å kontakte meg

  For å kontakte meg så kan du enten sende meg en mail på madeleinelienblogg@gmail.com, eller så kan du legge igjen en kommentar i kommentarfeltet. Om det tar tid før du får svar, så må jeg beklage det, men skal gjøre mitt beste for å få svart fortest mulig.

 • 1

  Om meg

  Hei, jeg heter Madeleine og ble født i Sverige i 1994. De første åtte årene av mitt liv bodde jeg sammen med mamma, pappa og min storebror i Sverige i en liten "landsby" utenfør Umeå. Vi flyttet deretter til Bergen, Norge hvor mamma og pappa hadde bodd før de flyttet til Sverige. Når vi hadde flyttet til Norge var det bare å lære seg nytt språk, få nye venner og hele pakken. For min del gikk det faktisk ganske fint og jeg ble fort en vanlig bergenser. 

  For en stund siden flyttet jeg ut fra mamma, stefar, stebror og 2 søte hunder, for å bo sammen med forloveren min Thomas, litt utenfor Bergen. Etter sommeren skal jeg begynne VG2 og håper å komme innpå linjen barne- og ungdomsarbeider eller ambulansefagarbeider. Ellers bruker jeg tiden min på; trening, venner, skole, jobb og er turntrener. Tror jeg har delt det mest grunnleggende med dere nå, og er åpen for spørsmål dersom det er noe dere lurer på. Slenger med noen bilder!

             

  Er det noe du lurer på?
  madeleine

   

 • madeleinelien

  Hei jeg heter Madeleine. På denne bloggen vil du kunne lese om mine hverdager, tanker, outfits og det meste som faller meg inn. Håper du vil følge meg og min blogg. Om det er noe du lurer på kan du sende mail til madeleinelienblogg@gmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Image and video hosting by TinyPic
  bilde  hits