Nesten en måned med venting! (madeleinelien)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Nesten en måned med venting!

HeiHei! Jeg beklager virkelig for at dere ikke har fått hørt noe fra meg i det siste. Det har seg sånn at jeg har vært hos min far å passet hunden mens de har vært bortreist og så flnk som jeg er så glemte jeg kameraet. Jeg synes selv det ikke er noe kjekt å lese blogger som legger ut masse mobilbilder eller ingen bilder, så jeg fant ut at jeg får heller ta å blogge igjen når jeg kom hjem. Og nå er jeg endelig hjemme! Ellers så har jeg nettopp vært på senteret for å kjøpe/hente den nye trenings thigtsen jeg nå har ventet på i nesten en måned. Gleder meg masse til å teste den ut på trening i morgen eller på torsdag. 

Ellers så har jeg fri fra skolen i morgen, så planen er å bruke dagen til skolearbeid og trening. Dessuten har også Thomas bursdag i morgen (21 år), så vi skal på resturang med faren og stemoren hans i morgen. Det blir koselig. Eller så skal han få en liten gave av meg som jeg tenker å kjøpe i morgen siden jeg ikke helt har klart å bestemme meg for hva han skal få! Håper også å få tid enten i morgen eller på torsdag til å filme en sminkevideo til dere. Vi får snakkes, ha en fin kveld :)

Hva har du gjort i det siste?
madeleine ♥ 


 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  madeleinelien

  Hei jeg heter Madeleine. På denne bloggen vil du kunne lese om mine hverdager, tanker, outfits og det meste som faller meg inn. Håper du vil følge meg og min blogg. Om det er noe du lurer på kan du sende mail til madeleinelienblogg@gmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Image and video hosting by TinyPic
  bilde
  hits