Under oppussing (madeleinelien)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Under oppussing

Som du sikkert ser så holder jeg å fikse på designet på bloggen! Har nå sittet i noen timer og orker ikke mer for i dag, men det er noe jeg kunne trengt din hjelp til dersom du er flink med bilder og bildestørrelse. Jeg har nå sittet i en time og prøvd å få headeren jeg har redigert til riktig størrelse og får det ikke til! Jeg vet at det sikkert er noen av dere som er flinke til det og jeg vet det egentlig er en lett jobb, men jeg fikk det rett og slett ikke til nå. Så håper en av dere kan være så snill å hjelpe meg! 

Headeren skal ha en størrelse på 1100x500px. Dersom det er noen snille mennesker der som kan hjelpe meg, blir jeg kjempe glad og om det er noen som kan gjøre det for meg så kan dere sende meg bildet til madeleinelienblogg@gmail.com. Jeg hadde blitt kjempe takknemlig. Her har dere bildet:

PS: om det er noen som er så snill å hjelper meg, så hadde det vært flott om du kunne kommentert på innlegget at du har lyst til å hjelpe meg :) 
God natt - madeleine ♥ 


 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  madeleinelien

  Hei jeg heter Madeleine. På denne bloggen vil du kunne lese om mine hverdager, tanker, outfits og det meste som faller meg inn. Håper du vil følge meg og min blogg. Om det er noe du lurer på kan du sende mail til madeleinelienblogg@gmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Image and video hosting by TinyPic
  bilde
  hits