Om meg (madeleinelien)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Om meg

Hei, jeg heter Madeleine og ble født i Sverige i 1994. De første åtte årene av mitt liv bodde jeg sammen med mamma, pappa og min storebror i Sverige i en liten "landsby" utenfør Umeå. Vi flyttet deretter til Bergen, Norge hvor mamma og pappa hadde bodd før de flyttet til Sverige. Når vi hadde flyttet til Norge var det bare å lære seg nytt språk, få nye venner og hele pakken. For min del gikk det faktisk ganske fint og jeg ble fort en vanlig bergenser. 

For en stund siden flyttet jeg ut fra mamma, stefar, stebror og 2 søte hunder, for å bo sammen med forloveren min Thomas, litt utenfor Bergen. Etter sommeren skal jeg begynne VG2 og håper å komme innpå linjen barne- og ungdomsarbeider eller ambulansefagarbeider. Ellers bruker jeg tiden min på; trening, venner, skole, jobb og er turntrener. Tror jeg har delt det mest grunnleggende med dere nå, og er åpen for spørsmål dersom det er noe dere lurer på. Slenger med noen bilder!

           

Er det noe du lurer på?
madeleine

  • 05.03.2011 kl.13:58
  Utrolig pen du er!  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  madeleinelien

  Hei jeg heter Madeleine. På denne bloggen vil du kunne lese om mine hverdager, tanker, outfits og det meste som faller meg inn. Håper du vil følge meg og min blogg. Om det er noe du lurer på kan du sende mail til madeleinelienblogg@gmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Image and video hosting by TinyPic
  bilde
  hits